Ben jij ONZE NIEUWE PROJECT CONSULTANT?

Verdiep jij je graag in businessproblemen? En weet jij als geen ander dat een technische vraag nooit op zichzelf staat? Dan kun je bij Ctac aan de slag als project consultant!

Out of the box denken
Als project consultant werk je voor klanten in de Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate. In elk van deze branches hebben we ruime ervaring die we graag combineren met onze diepgaande kennis van SAP, Microsoft en aanverwante technologieën. Door te denken in kansen, het zien van mogelijkheden en het tonen van ondernemerschap, creëren we nieuwe initiatieven, innovatie en groei. 

Jouw resultaat heeft impact
Je werkt aan kritische bedrijfsprocessen bij topklanten.
Of het nu gaat om het vernieuwde point of sale systeem voor Action, de realisatie van vijf distributiecentra naar één fulfilment center voor Mediq of de implementatie van een S/4HANA retail oplossing voor Galeria Inno, als project consultant maak jij echt impact!


Jouw carrière, jouw toekomst
Je wordt niet alleen uitgedaagd om te groeien maar vooral ook geholpen om dit waar te maken. Samen stemmen we af welke opleiding of training je gaat volgen en hoe je vervolg geeft aan jouw carrière. Centraal staat het perspectief dat we je bieden op een toekomstbestendige carrière door het waarmaken van jouw ambities. De mogelijkheid om de beste versie van jezelf te zijn en je te ontwikkelen in een richting die bij jou past. Stilstaan in je ontwikkeling is geen optie! 

Wil jij ook werken aan projecten
bij onze klanten?

BEKIJK SNEL ONZE VACATURES