De Ctac-cultuur

We zijn benaderbaar, praktisch en oplossingsgericht. Onze kernwaarden? Samen, ondernemend, resultaatgericht, bewust en gedreven. Dat is onze identiteit. En daar draag jij aan bij, op jouw eigen manier en met jouw talent!

Werken met ambitie: een stukje geschiedenis
Enabling your ambition. Onder die noemer helpen we onze klanten bij het waarmaken van hun ambities aan de hand van innovatieve technologie. Dat doen we al sinds de oprichting in 1992. Sindsdien is Ctac uitgegroeid tot één van de grotere ict-dienstverleners van de Benelux  en gaan we met honderden collega’s elke dag weer aan de slag voor onze klanten. Samen werken we aan slimme, optimaal geïntegreerde oplossingen, gebaseerd op de innovatieve software van marktleiders SAP en Microsoft en andere bekende technologieleveranciers.

Geef je ambities vorm
Maar: onze belofte dat we mensen helpen om hun ambities waar te maken, geldt zeker niet voor onze klanten alléén. Ook onze medewerkers bieden we tal van mogelijkheden om hun ambities verder vorm te geven en tot leven te wekken. Kies jij voor Ctac? Dan kies je voor een plek waar ruimte is voor jouw talent en ideeën. Waar zeker niet alles vastligt, maar waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen pad te creëren. En: een warme plek, met korte lijnen en met ervaren, betrokken en enthousiaste collega’s.

De beste versie van jezelf
Zonder goede, ondernemende mensen staan  we nergens. Niet voor niets besteden we binnen Ctac veel aandacht aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en bieden we je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Bij ons krijg je volop de ruimte om het verschil te maken: door kansen te zien en te verzilveren en jezelf op die manier onmisbaar te maken voor de klant. Op het gebied van opleiding en training is er binnen Ctac heel veel mogelijk. Samen met jou kijken we voortdurend welke bouwstenen je nodig hebt voor een toekomstbestendige carrière. Werken aan de beste versie van jezelf: dát is waar we voor gaan.

Ok, maar Hoe kan ik me dan ontwikkelen?

Stilstaan is achteruit gaan, zeker in onze razendsnelle digitale wereld. Daarom werken we bij Ctac op meerdere manieren aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Ctacademy
Ons eigen Ctac-studiehuis! Waarbij we een gericht portfolio opbouwen van interessante trainingen en workshops. 

Denk aan de ontwikkeling van consultancy vaardigheden, kennis en kunde. Onze eigen senior medewerkers geven de training, want wie kan het nu beter uitleggen dan zij!

Talent & Career programma
Werken aan je talenten! Dat staat centraal in ons T&C- programma. Medewerkers krijgen diverse tools aangereikt om hun talent te ontwikkelen en een stip op de horizon te bepalen. Naast de ontwikkeling van soft skills werk je tijdens dit programma aan een eigen project om Ctac beter te maken. 

Consultant Daniel Spokoinyi: “Het Talent & Career programma heeft mij geholpen om even stil te staan bij mijn sterktes en zwakheden. Hierdoor kon ik echt groeien als persoon en als consultant. Erg sterk is de hands on-kant van de training dankzij super collega's die allemaal gedreven zijn om het beste te bereiken voor Ctac.”


Werken bij Ctac?

bekijk snel onze vacatures