Waar ben je naar op zoek?

Ben jij ONze nieuwe Sales?

Werken in een uitdagende omgeving waar jij jouw ideeën kan uitwerken? Join Ctac! 

Ruimte om te scoren
In een team van sales en business development collega’s werk je samen om onze diensten verder uit te breiden. Of je nu primair verantwoordelijk bent voor het genereren en uitbreiden van new business of het intensief onderhouden van bestaande relaties, als sales bij Ctac krijg jij de ruimte om te scoren en worden jouw prestaties beloond!

Jeroen over het werken als Sales & Account Manager

Open cultuur
Je werkt in een prettige open cultuur waar de lijnen kort zijn en de communicatie direct is. We zijn benaderbaar, praktisch en oplossingsgericht. We werken hard, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor een gezellige babbel of een teambuilding.

Wil jij onze bestaande klanten overtuigen om samen met Ctac de overstap te maken naar S/4 HANA? Lees dan snel verder.

Ben jij goed in klantencontacten en haal je energie uit het continu zoeken naar kansen bij je klanten én op de markt? Lees dan snel verder!

Ga jij meehelpen onze SAP Cloud oplossingen verder in de markt te zetten? Ben jij de New Business Sales Manager die makkelijk communiceert met dire...

Ben jij goed in klantcontacten en vind je het heerlijk om continu op zoek te gaan naar kansen bij je klanten én in de markt? Lees dan snel verder

Sales bij Ctac?

BEKIJK SNEL ONZE VACATURES