TECHNIEK

Ben jij een echte techneut en los jij graag samen problemen op? Bij Ctac krijg je volop de kans om je technisch talent verder te ontplooien. 

Focus op de klant
Je werkt aan uitdagende vraagstukken bij interessante klanten. De specifieke businessbehoefte van de klant staat centraal. Jouw rol is om voor die behoeftes van de klant, samen met je collega’s, een toekomstbestendige oplossing te bedenken. Dit doe je door te werken met de nieuwste technologie. Innovatieve (cloud) technologie van SAP, Microsoft en andere marktleiders vormt hiervoor de basis. 

Of het nu gaat om onze eigen XV-kassaoplossing of oplossingen rondom de nieuwe werkplek, security, integratie, analytics, adoptie of datamanagement.
Jij werkt aan oplossingen die echte businessimpact hebben.

Daniel over het werken als Analytics Consultant 

Ontwikkelen in een hecht team

Werken op een leuke plek in een hecht team met ervaren, betrokken en enthousiaste collega’s. Dat is wat je vindt bij Ctac. Bij ons staat samenwerken centraal, maar je krijgt zeker ook de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap te tonen. 

Als techneut werk je veelal op ons kantoor in Wommelgem met een vast team. Maar je hebt ook zeker de flexibiliteit om je eigen uren in te delen en remote te werken.


Krijg je een kick van het in kaart brengen van de behoeften van klanten? Je bedenkt de meest geschikte oplossing en bent zelf ook fan van de Office...

Wil jij in uitdagende projecten een belangrijke rol spelen in de bedrijfsoptimalisatie van verschillende ondernemingen?

Lees dan zeker verder...

Ben jij een specialist in het vertalen van verschillende Business Requirements naar een consistente en doelgerichte architectuur? Heeft SAP op dit ...

Interesse in een technische functie bij Ctac?

BEKIJK SNEL ONZE VACATURES